Australian (ASX) Stock Market Forum

Forum software upgrade on the way

Joined
26 March 2014
Posts
16,718
Reactions
7,188
Well that's interesting because the system said it was sent. So something is clearly wrong. Can you check your spam or junk folder for me just to be sure. Thanks.

I've checked all my folders with no sign of the email sorry. I've restarted my email several times.
 

Joe Blow

Administrator
Staff member
Joined
28 May 2004
Posts
10,397
Reactions
3,726
I've checked all my folders with no sign of the email sorry. I've restarted my email several times.

Checking with the host on this. I can now see that the emails have not in fact been sent and they are instead frozen in the mail queue.

Very frustrating.
 

Joe Blow

Administrator
Staff member
Joined
28 May 2004
Posts
10,397
Reactions
3,726
Going to give this another shot to see if anyone gets any notification emails. I'm hoping this issue is now fixed.
 

bigdog

Retired many years ago
Joined
19 July 2006
Posts
7,121
Reactions
3,438
Joe, what us happening in allowing changing sort sequence to the latest postings?

major concern for me and assume many others
 
Joined
22 May 2020
Posts
1,276
Reactions
676
Joe, what us happening in allowing changing sort sequence to the latest postings?

major concern for me and assume many others

If Joe is happy; then just change the coding/directions on the platform so that the latest postings come first when you click on the thread.
 

Joe Blow

Administrator
Staff member
Joined
28 May 2004
Posts
10,397
Reactions
3,726
Joe, what us happening in allowing changing sort sequence to the latest postings?

major concern for me and assume many others

@bigdog - The problem is that this functionality was never a part of the core software. The old software had a third party developed add-on that provided this functionality. It wasn't perfect but it worked.

Unfortunately I have been unable to track down a similar add-on for the new software. I will continue to look for one, but the odds of finding one are getting slimmer by the day.

If there is no third party add-on available then the only way to introduce this functionality is via custom coding, and that will probably be cost prohibitive.

Is there anyone else that used this feature?
 

rnr

Joined
1 July 2007
Posts
651
Reactions
459
@bigdog - The problem is that this functionality was never a part of the core software. The old software had a third party developed add-on that provided this functionality. It wasn't perfect but it worked.

Unfortunately I have been unable to track down a similar add-on for the new software. I will continue to look for one, but the odds of finding one are getting slimmer by the day.

If there is no third party add-on available then the only way to introduce this functionality is via custom coding, and that will probably be cost prohibitive.

Is there anyone else that used this feature?

Hi Joe,

Yes, I always had the preference set to the latest post at the top of the page as it saved a fair bit of time when viewing a number of threads.

Cheers,
Rob
 

rnr

Joined
1 July 2007
Posts
651
Reactions
459
Hi Joe,

The "jump to new" button mentioned in an earlier thread by @peter2 and also by @Trav. below definitely sounds like the answer to the problem raised by @bigdog & myself.
Unfortunately I can only see the "Ignore" and "Watch" buttons.

Are you aware of this problem and is there a solution by any chance?

Cheers,
Rob
 
Joined
27 November 2017
Posts
1,200
Reactions
1,881
@Joe Blow I like to use the Preview button before posting and the new format works but doesn't pop out like the old version did.

Functional yes, but maybe it's just me adjusting to the change.

Example below - The new preview just adds it below the post which took me a couple of attempts to notice what it has done. I have highlighted the Preview below as it doesn't really stand out.....anyway not a big issue but if it could act like a preview with a new window or something then I would be happy ;)



1600519033576.png
 

Joe Blow

Administrator
Staff member
Joined
28 May 2004
Posts
10,397
Reactions
3,726
@Joe Blow I like to use the Preview button before posting and the new format works but doesn't pop out like the old version did.

Functional yes, but maybe it's just me adjusting to the change.

Example below - The new preview just adds it below the post which took me a couple of attempts to notice what it has done. I have highlighted the Preview below as it doesn't really stand out.....anyway not a big issue but if it could act like a preview with a new window or something then I would be happy ;)

Hi @Trav., I'll look a little deeper into this today but it seems like this is the way the post preview functions on the new software. I'm not sure if there are any additional options or settings, but if there is I'll let you know.
 
Joined
21 August 2008
Posts
1,323
Reactions
3,420
Just a thought for preview message work around, if it's achievable - if it can't pop out maybe set the word Preview to PREVIEW BELOW in capital letters, bold and coloured Red so it really catches the eye.
 
Joined
17 August 2006
Posts
6,219
Reactions
5,904
Just a thought for preview message work around, if it's achievable - if it can't pop out maybe set the word Preview to PREVIEW BELOW in capital letters, bold and coloured Red so it really catches the eye.

Agree 100%. I was just typing up the same thought @debtfree . Also wouldn't mind the same "bold/colour applied to a Members name when they are quoted in a following post as well, if possible for the same reasons. Or even just the complete quoted post being in a slightly different font or colour or both??

Those little contrasts make all the difference "visually"

On that note, Member's avatars seems smaller/less distinguishable?? Could be just my settings, but I used to log on and recognise Members posts by their pics, but now I have to look hard to see who has posted, and that feels a bit less personal?

As an example, when @frugal.rock first changed to his cat with the googly eyes, I thought my computer had been cyber attacked
:nailbiting::laugh: and now I'm not even scared at all lol ....

ps I dont' mean the Avatar size on the threads ... It is perfect ... I mean on the Forum/Home page/Login
 
Joined
3 May 2019
Posts
4,509
Reactions
6,425
Hi Joe, this should now be fixed. For some reason your time zone in your account preferences was set to Irkutsk, Russia. I changed it to Perth.
As an example, when @frugal.rock first changed to his cat with the googly eyes, I thought my computer had been cyber attacked

"One hacking team at the DEF CON cybersecurity conference in Las Vegas ‘rick-roll'd’ a touchscreen voting machine so it played Rick Astley’s 1987 hit ‘Never Gonna Give You Up’,"


 
Joined
27 November 2017
Posts
1,200
Reactions
1,881
@Joe Blow another minor observation which you might be able to have a look at ?

When you open a thread the menu opens like below with the New Posts etc rolled down

1600574115473.png


As you scroll through the thread reading the post the New Posts sub menu rolls up like below

1600574148440.png

After I read the thread I like to click on the New Posts button ( my favorite ) but when hidden it now takes 2 clicks to get the new posts......yes I know I can feel you rolling your eyes :rolleyes: at me, but if the New Posts could be visible after reading the posts then happy days !!
 
Top