• Australian (ASX) Stock Market Forum

Hello and welcome to Aussie Stock Forums!

To gain full access you must register. Registration is free and takes only a few seconds to complete.

Already a member? Log in here.

ASF Site Performance

Discussion in 'Announcements and Site News' started by Joe Blow, Jun 2, 2006.

  1. rnr

    rnr

    Posts:
    423
    Likes Received:
    145
    Joined:
    Jul 1, 2007
    Hi bigdog,

    Try changing your preference to "Oldest post first"

    Cheers,
    Rob
     
  2. bigdog

    bigdog Retired

    Posts:
    5,653
    Likes Received:
    1,004
    Joined:
    Jul 19, 2006
    I agree with your suggested fix makes it possible
     
  3. Logique

    Logique Investor

    Posts:
    4,032
    Likes Received:
    448
    Joined:
    Apr 18, 2007
    I've also been getting intermittent ASF page resolution issues with Chrome browser.

    Stress intermittent - as it always seems to be short lived
     
  4. peter2

    peter2

    Posts:
    3,120
    Likes Received:
    3,752
    Joined:
    Jan 12, 2008
    It's 24hrs and I haven't had any issues displaying ASF properly (using chrome).

    On a lighter note Joe, I still don't see any results when I select the "show the stocks that will be higher next week" option. I know you've had difficulty with the custom coding and hope you haven't given up. :D
     
    rnr, myrtie100 and Skate like this.
  5. Joe Blow

    Joe Blow Administrator Staff Member

    Posts:
    5,731
    Likes Received:
    1,150
    Joined:
    May 28, 2004
    That's good news. If anyone does please let me know in this thread.

    I haven't given up. Still working on that and my algorithm to predict next week's lotto numbers. :D
     
    myrtie100 and Skate like this.
  6. Trav.

    Trav.

    Posts:
    358
    Likes Received:
    324
    Joined:
    Nov 27, 2017
    @Joe Blow have you been having any server issues lately as I am having trouble with pages loading and the site timing out. I check my connection on another site and that loads fine.

    I end up having to load site again www.aussiestockforums.com then start my session again. This mainly happens when I search for something in the forum and try to view that thread / post, but it also happened again today when replying to a post. Thoughts?

    Thanks
     
    sptrawler likes this.
  7. Joe Blow

    Joe Blow Administrator Staff Member

    Posts:
    5,731
    Likes Received:
    1,150
    Joined:
    May 28, 2004
    Hi Trav, yes having some issues this morning. Am currently dealing with technical support in an attempt to get it sorted out. Hopefully it will be fixed shortly.
     
    Trav. likes this.
Loading...

Share This Page